Sådan finder du den rigtige farve til dit hår

Sådan finder du den rigtige farve til dit hår banner
En chokoladebrun farve klæder mange
En chokoladebrun farve klæder mange. Stine Skoli Ommendal har valgt nuance 3.65 Mørk Chokolade, som giver hendes smukke blå øjne en intensiv glød @speiltvillingene
Sara Parikka har valgt farven 6.5 Karamelbrun, som passer perfekt med hendes varme hudtone
Sara Parikka har valgt farven 6.5 Karamelbrun, som passer perfekt med hendes varme hudtone. Nuancer med rødlige pigmenter passer især godt til grønne øjne @saraparikka
Joanna Fingal fik et elegant look med nuancen 7.0 Mellemblond
Joanna Fingal fik et elegant look med nuancen 7.0 Mellemblond, som fremhæver hendes blå øjne. @joannafingal
Mette Marie Lange fik en lækker opfriskning med nuancen 7.0 Mellemblond
Mette Marie Lange fik en lækker opfriskning med nuancen 7.0 Mellemblond, som dækker hendes første grå hår og giver en sund glans @mmleilange

Sådan finder du den rigtige farve til dit hår

At farve håret derhjemme er både en nem og hurtig måde at give dit hår et kærlighedsboost. Men for at opnå det helt rigtige resultat er det vigtigt, at finde den farve, som passer perfekt til dig. Den rigtige nuance giver ikke bare dit hår nyt liv, men giver også din hud en smuk glød og får dine øjne til at funkle endnu mere. ❤

Tag udgangspunkt i din hudtone

For at få det mest naturlige farveresultat er det vigtigt at tage udgangspunkt i din hudtone. En enkel metode til at vurdere om du har en varm eller kold hudtone, er ved at kigge på blodårene på din underarm. Er de grønlige? Så har du højst sandsynligt en varm hudtone, mens blålige blodårer tyder på en kold hudtone. Du kan også tage et kig i dit smykkeskrin – går du mest med sølvsmykker, så har du muligvis en kold hudtone, mens guldsmykker kan tyde på en varmere hudtone.

Brune og sorte nuancer

Angelina Jolie

Hvis du har en kold hudtone, så klæder det dig ofte bedre med neutrale eller kolde farver. Kig efter farvekoder som ender på 0, som f.eks. 5.0 Lysebrun, 4.0 Mellembrun eller 1.0 Sort. Hvis du har en varm hudtone, vil det klæde dig bedre med en varm nuance som 4.65 Kastanjebrun, 6.5 Karamelbrun eller 3.65 Mørk Chokolade.

Blonde nuancer

Angelina Jolie

Hvis du har en kold hudtone, så klæder det dig typisk bedst med et koldere tone, mens en varm blond nuance står flot til en varm hudtone. Only Love har tre flotte blonde nuancer, som alle er neutrale, fra 9.0 Ekstra Lyseblond til en mørkere 7.0 Mellemblond. Disse nuancer passer til dig, uanset om du har en varm eller kold hudtone.

Hvis du har afbleget hår

Angelina Jolie

Hvis du har afbleget hår og vælger en neutral nuance (farvekoder som ender på 0), så anbefaler vi, at du foretager en grundfarvning. Dette gøres let med en niveau 2 toning i en varm tone (gylden/honning) i ca. 10 minutter eller en niveau 3 i vådt hår i 5 minutter. OBS. du kommer ikke til at få et varmt farveresultat pga. grundfarvningen, men derimod et resultat med en smuk neutral nuance.

Husk på

Hvor mørkt farveresultatet bliver, afhænger af hvilken nuance du vælger og hvor mørkt dit hår er inden farvningen. Dette kan du se i farveguiden på produktets bagside eller på farvekortet i butikken. Hvis du allerede har farvet hår, kan nuancen blive mørkere end du havde tænkt dig, og du kan derfor med fordel vælge én nuance lysere. For et naturligt farveresultatet anbefaler vi, at du ikke farver håret mere end 2 nuancer mørkere end din naturlige hårfarve. Ønsker du en meget omfattende farveforandring, kan du spørge vores rådgivning til råds eller henvende dig til din frisør.

Only Love

Schwarzkopfs nye hårfarveserie Only Love giver intensive og holdbare nuancer med massere glans. Produkterne er dermatologisk testet og indeholder hverken alkohol, ammoniak eller silikoner. Farverne er uden PPD og PTD, og er testet og certificeret af ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Produkterne indeholder naturlige ingredienser som havremælk, sojaprotein og arganolie, som alle plejer håret. Only Love hårfarve er ikke bare skabt med kærlighed, den er endda pakket ind i kærlighed – æsken er klimaneutralt produceret.

Angelina Jolie

Find Only Love i Matas, Bilka eller Føtex. ❤

Relaterede artikler
 • Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve

  Blond hår

  Sådan gør du: Perfekt mørkeblond hårfarve
  ...
 • Gør det selv-highlights

  Blond hår

  Gør det selv-highlights
  ...
 • Sådan dækkes grå hår

  Hårfarvekonsultation

  Sådan dækkes grå hår
  ...
 • Drømmehår med fantasifarver

  Eksotiske hårfarver

  Drømmehår med fantasifarver
  ...
 • Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel

  Eksotiske hårfarver

  Forårets og sommerens mest trendy hårfarve: Pastel
  ...
 • Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

  Blond hår

  Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme
  ...
 • Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips

  Blond hår

  Undgå et orange skær efter blegning – 3 gode tips
  ...
 • Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik

  Blond hår

  Farv Håret Blonde: Den Optimale Teknik
  ...
 • Undgå det gule skær i blondt hår

  Blond hår

  Undgå det gule skær i blondt hår
  ...
 • Mørke rødder i blondt hår

  Blond hår

  Mørke rødder i blondt hår
  ...
 • Blonde highlights: Alt du har brug for at vide

  Blond hår

  Blonde highlights: Alt du har brug for at vide
  ...
 • Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven

  Brunt hår

  Brunette: Alt hvad du har brug for at vide om hårfarven
  ...