Gliss – Godt for dit hår og miljøet

Gliss er kendt som det førende brand og ekspert inden for reparerende hårpleje. Vi har siden 1952 været på en mission for at forene videnskab og naturens små vidundere og skabe reparerende hårplejeserier bestående af innovative og effektive produkter, der tager højde for forskellige hårtyper og behov. Med fokus på fremtiden blev Gliss relanceret i efteråret 2020 med øget fokus på plejeteknologi og bæredygtighed og introducerede nye formler, der indeholder helt op til 96 %*naturlige ingredienser, så du kan træffe et mere naturligt valg, når det kommer til reparerende hårpleje. Gør det, du elsker. Gliss reparerer. 

* inklusiv vand

Gliss - Et Naturligt Valg

De nye Gliss 4-i-1 produkter fås også i en vegansk version.
De nye Gliss 4-i-1 produkter fås også i en vegansk version.

Det primære formål med forbedringen af Gliss har været at minimere vores miljøaftryk og give dit hår endnu mere pleje, hvorfor Gliss har udviklet alle serierne, så de indeholder så mange naturlige ingredienser som muligt – med helt op til 96 %* i nogle af produkterne. Vores håndplukkede naturlige ingredienser omfatter bl.a. sorte perler, blomsternektar, pæonblomst, marulaolie, arganolie, moringafrø, asiatisk blomsteressens, planteserum, paranøddeolie, rosenvand, silke og acai bær, som alle bidrager med deres egne unikke egenskaber og friske, naturlige dufte. 

Hver eneste formel indeholder også helt særlige teknologier, som anvender effektive ingredienser som bl.a.  hydroliseret keratin, aminosyrer, hydrolyseret protein, UV-filtre, Omegaplex og biotin complex målrettet mod særlige hårproblemer som følge af styling og farvning, langt hår, der er tilbøjeligt til at få skader og løsning af problemer med fladt, tyndt hår uden fylde. 

* inklusiv vand

Ny emballage – For en bæredygtig fremtid

Som en del af Gliss’ øgede fokus på at mindske affaldsmængden og miljøaftrykket er vi ved at omstille os til mere bæredygtige emballageløsninger. Det betyder, at alle nye plastikflasker nu er fremstillet af 30 % genbrugsmaterialer, og PET-flasker er fremstillet af 100 % genbrugsmaterialer. De nye sorte låg er også fremstillet af genbrugsmaterialer, og alle vores flasker er 100 % genanvendelige!

Vores nye produktinnovationer og stigende  bevidsthed om at mindske vores belastning af miljøet betyder, at du både får et effektivt hårplejeprodukt og en mere naturlig og ansvarlig hårplejerutine. Hvis vi alle sammen er mere bevidste omkring, hvad vi kommer i vores hår, og hvordan vi bortskaffer emballagen, kan vi alle bidrage til en sundere klode.

Gliss packshots
Relaterede artikler
 • Håroliemagi til tørt hår

  Hårolie

  Håroliemagi til tørt hår
  ...
 • Hårpleje til fladt hår

  Beskyt

  Hårpleje til fladt hår
  ...
 • Hvilken harplejeserie passer til din hartype

  Shampoo

  Hvilken harplejeserie passer til din hartype
  ...
 • Tør hovedbund

  Tørt hår

  Tør hovedbund
  ...
 • Hårprodukter og videnskaben bag

  Hårolie

  Hårprodukter og videnskaben bag
  ...
 • Sådan plejer du dit blonde hår

  Beskyt

  Sådan plejer du dit blonde hår
  ...
 • Ordbog over hårplejeingredienser

  Beskyt

  Ordbog over hårplejeingredienser
  ...
 • Hårmasker: En ekstra portion pleje

  Stresset hår

  Hårmasker: En ekstra portion pleje
  ...
 • Sådan forebygger du spaltede hårspidser

  Stresset hår

  Sådan forebygger du spaltede hårspidser
  ...
 • Sundt hår - hjælp til skadet hår

  Stresset hår

  Sundt hår - hjælp til skadet hår
  ...
 • Hårtab – sådan undgår du unødig panik

  Stresset hår

  Hårtab – sådan undgår du unødig panik
  ...
 • Hårkur og balsam til personlig pleje

  Balsam

  Hårkur og balsam til personlig pleje
  ...