Hårpleje | Beskyt

Sådan plejer du dit blonde hår

Hvad er hemmeligheden bag smukt lysblondt hår? Pleje, pleje, pleje.

 

 

Under blegningen går produktet ind og åbner hårstrået for at fjerne det naturlige pigment. Hårstrået kan blive slidt og tørt, derfor har du brug for ekstra pleje:

null

1. Vælg den rigtige plejende shampoo og balsam

 

Lysblond er smukt, men også hårdt for dit hår. Dit hår har brug for intens pleje for at forhindre tørhed og manglende glans. Du bør vælge shampoo, balsam og hårkur fra en plejeserie til bleget hår.

2. Brug hårkur en eller to gange om ugen

 

Farvning af dit hår kan få hårstråene (hårets yderste lag) til at se mere tørre, triste og filtrede ud. I den tilstand kan fugt nemmere trænge ind i håret og gøre det uregerligt. For at styrke håret er der kun én ting at gøre: fugte håret. Brug en hårkur en gang om ugen, og lad den sidde i flere timer eller natten over for at give dit hår den fugt, det har brug for.

 

 

 

Tip: Brug plejeprodukter fra den samme serie og undgå tørt og spaltet hår – produkterne er skabt til at arbejde sammen.

null3. Brug balsam, der ikke skal skylles ud, og hårolie til spidserne

 

Efter hårvask kan du bruge balsam, der ikke skal skylles ud, på de områder af håret, der virkelig har brug for pleje. Det er ofte hårspidserne, der trænger mest. Fint hår har også godt af balsam, der ikke skal skylles ud. Der findes også balsam, der ikke skal skylles ud, som indeholder collagen. Det giver mere fylde til fladt, tyndt hår. Balsam, der ikke skal skylles ud, kan også anvendes på hårrødderne, hvor der er virkelig brug for volumen og fylde.

 

 

Hvis du har bleget dit hår anbefaler vi at du jævnligt anvender balsam, der ikke skal skylles ud. Brug balsam til at styrke håret efter brug af plejende shampoo og hårkure for at genskabe hårets glatte struktur.

 

Tip: føntør håret på laveste varmeindstilling og brug en varmebeskyttende spray, inden du tørrer håret, for at forhindre yderligere hårskader.
 

Opdag: