Hårmasker: En ekstra portion pleje

I løbet af sommeren tager håret skade af vind, sol og varme, mens det om efteråret og vinteren er den kolde og tørre luft, der stresser det. Men det er ikke de eneste årsager: behandlinger med kemi, miljømæssige påvirkninger og brug af føntørrer og glattejern m.v. går også hårdt ud over håret. Derfor er god hårpleje ikke tilstrækkeligt uden en hårmaske fyldt med plejende ingredienser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du bruger hårmasker, og en forklaring på hvorfor Gliss 4-in-1 Masks er lige præcis det, dit hår har brug for.

 

En conditioner blødgør hårstråene og giver håret masser af fugt, men en hårmaske virker som en endnu mere effektiv kur.  Den indeholder både ingredienser som rige olier, der plejer tørt hår og hårets byggesten keratin, der fastgør sig til porøse områder og strukturforbedrende proteiner, der kompenserer – med andre ord anti-aging for dit hår! 

Sådan anvendes hårmasker korrekt

null

Hårmasker trænger dybt ind i håret.

1. Hårmasker kan kun beskytte dit hår mod miljømæssige påvirkninger, hvis de anvendes korrekt. Brug hårmaske mindst én gang om ugen. Hvis dit hår er meget stresset, kan du også give det en maske op til to-tre gange om ugen.

 

2. Påfør masken i fugtigt hår med en bredtandet kam. Det gør det muligt at fordele produktet jævnt i hele håret og komme helt ud i hårspidserne. Påfør ikke masken i håret over ørerne, da håret alligevel indeholder naturligt sebum ved hårrødderne.

 

3. Svøb et varmt håndklæde om håret, og lad masken virke i den tid, der står på pakken. Varmen får hårstråene til at åbne sig, så maskens aktive ingredienser kan trænge ind og gøre underværker.

 

4. Skyl håret grundigt, når tiden er gået. Hvis dit vand er hårdt, kan du bruge en flaske mineralvand til at skylle håret en sidste gang – for garanteret glansfuldt hår.

 

Vores tip: For særlig intensiv pleje kan du lade hårmasken virke, mens du sover. Svøb et blødt mikrofiberklæde om håret for at fremme varmeeffekten og beskytte din hovedpude.

Hårmasker: Tips og tricks

For intensiv pleje skal du massere masken ind hårstrå for hårstrå fra hovedbunden til spidserne. Det kan godt være, at det tager længere tid, men det er mere effektivt, da du er sikker på, at hvert enkelt hårstrå er dækket.

 

Det er særlig effektivt, hvis du påfører masken om morgenen, sætter håret op, og lader den trænge ind hele dagen.  Vask masken grundigt ud om aftenen.

 

Et lille trick: Hvis du ikke har tid til en intensiv kur, men du har brug for hurtig reparation af dit hår, kan du gnide lidt af masken i håndfladerne, og massere det ind i hårets spidser. Vask det ikke ud.

Gliss 4-in-1 Masks: En hverdagsmaske

null

De to forskellige Gliss 4-in-1 Masks hjælper dig, uanset hvad dit hårproblem er.

Hårmasker hjælper mod stort set alle problemer: de gør det nemmere at rede håret ud, tilfører fugt, gør håret blødt og smidigt og tæmmer kruset hår. Gliss 4-in-1 Masks giver dig både blid og intensiv hårpleje, afhængigt af hvad du føler, dit hår har brug for. Påfør masken i vådt eller tørt hår, før vask, og lad den virke i op til tre minutter, og vask den derefter grundigt ud af håret. For at give håret ekstra pleje kan du komme en lille smule af produktet i tørt hår efter vask – uden at vaske det ud igen.

 

Det er vigtigt, at hårmasken passer til din hårtype for at give dit hår den bedst mulige pleje.

 

Hårmaske til skadet, farvet hår

Gliss 4-in-1 Mask med protein og babassuolie gør farvet hår ekstra glansfuldt. Masken forhindrer også spaltede spidser og får håret til at føles smidigt.

 

Hårmaske til stresset og tørt hår

Gliss 4-in-1 Mask med protein og kakaosmør har en fugtgivende effekt. Den giver håret fugt og styrke og beskytter det mod spaltede spidser.

Opdag: